Duolife super hrana za dan i noć 

regenerirajte se noću i ojačajte danju snagom prirode

DuoLife Dan i noć

DuoLife Day & Night set je posebno  razvijena formula prema najnovijim spoznajama o cirkadijskom ritmu funkcioniranja tijela.  Dolazi u dvije boce zato što ljudsko tijelo treba jedne sastojke danju, a druge noću. 

Jedinstveni sastav 100% prirodnih sastojaka podržava rad pojedinih sustava, ovisno o dnevnom ciklusu. Te omogućuje maksimalnu iskoristivost hranljivih tvari u vrijeme kada su najpotrebniji tijelu.

Kombinacija čak 26 ekstrakta i voćnih sokova. Podržavaju funkcije kardiovaskularnog sustava, gastrointestinalnog sustava, imunološkog sustava, detoksiciraju tijelo, poboljšavaju funkciju mozga, jetre i bubrega.

Cirkadijski ritam

Ljudsko tijelo funkcionira drugačije danju nego noću. U 2017. godini Nobelova nagrada za fiziologiju i medicinu dodijeljena je za istraživanje odgovornih molekularnih mehanizama za cirkadijski ritam, pokazujući koliko je važno za dobrobit tijela prilagoditi svoju fiziologiju fazama dana.

Duolife Dan i Noć

Sinergijski sastavljen pripravak od 26 ekstrakata i voćnih sokova, bez GMO-a. Sa certifikatima o prirodnom uzgoju, bez kemikalija i pesticida.

DuoLife DAY sadrži biljne komponente koje podržavaju tjelesnu aktivnost i mentalne funkcije tijela, podržavanje imuniteta, procesi stvaranja krvi, dobro stanje kože, mozga, srca, mokraćnog sustava i zglobova

DuoLife NIGHT temelji se na biljnim sastojcima koji podržavaju metabolizam, oporavak i procese pročišćavanja, kao i miran, umirujući san. To su sokovi i ekstrakti koji podržavaju rad jetre, probavnog trakta i kostiju

Aktivni sastojcii sačuvani korištenjem IHHP ™ tvrtke DuoLife. metoda zasnovana na konceptu „minimalne obrade”. Primijenjeni tehnološki postupak provodi se na niskoj temperaturi  i temelji se na principu sinergije višestrukih fiksativa,  Savršena super hrana  kada je najpotrebnija tijelu.

DuoLife dan

DuoLife DAY sadrži biljne komponente koje podržavaju tjelesnu aktivnost i
mentalne funkcije tijela, podržavanje imuniteta, procesi stvaranja krvi,
dobro stanje kože, mozga, srca, mokraćnog sustava i zglobova

Noni plod

Noni plod je bogat izvor serotonina i melatonina. Jamči zdravu funkciju ljudskog organizma i dobrobit. Nonijevi aktivni sastojci smanjuju umor i umor te podržavaju mentalnu učinkovitost.

Acai bobice

sadrže skup vitamina, minerala i polifenola. Oni pokazuju dvadesetostruko povećanje moći apsorpcije slobodnih radikala, što je više nego u slučaju bilo kojeg poznatog izvora, stoga podržavaju energetski metabolizam u organizmu

Plod Nara

jpokazuje povoljan učinak na kardiovaskularni sustav. Sadrži spojeve estrogenskog tipa koji bi trebali biti uključeni u prehranu žena, jer smanjuju simptome menopauze.

Aloe Vera

Jača imunitet, regulira metabolizam i poboljšava probavu. Izvrstan je i neophodan detoksifikator organizma koji sadrži mnoge biološki aktivne komponente, kao što su: aminokiseline, enzimi, vitamini i mineralni spojevi.

Brusnica

Brusnica je izvor flavonoida, antioksidansa, vitamina i mineralnih spojeva. Voće brusnice pomaže u održavanju normalne pH vrijednosti mokraćnog sustava i promiče zdravu funkciju kardiovaskularnog sustava

Crvena malina

savršen je izvor vitamina, pantotenske kiseline te makro i mikroelemenata. Sadržaj vlakana u plodovima maline i ostalih njegovih sastojaka važan je za pravilno funkcioniranje organizma.

Bazga

Bazga je jedan je od najbogatijih izvora antocijanina koji stimuliraju imunološki sustav, a pomažu i u smanjenju umora i umora.

Plod Bokvice

bogat je izvor β-karotena, flavonoida, nezasićenih masnih kiselina, minerala i vitamina. Sadrži aktivne tvari koje jačaju kardiovaskularni sustav, štite stanice od oksidativnog stresa i odgađaju proces starenja

Ginseng

sadrži više od 200 biološki aktivnih tvari. Poboljšava funkciju imunološkog sustava i gastrointestinalnog sustava

Pasja Ruža

jjača organizam i povećava mu vitalnost. Izvor je vitamina, organskih kiselina, mineralnih soli i antioksidansa. Sok od pse ruže djeluje detoksikacijski, povećava imunitet organizma i neutralizira sadržaj probavnog sustava.

Glog

jača srce i pomaže u slučajevima poremećaja spavanja. Sadrži bioflavonoide koji podržavaju krvožilni sustav. Bogat je organskim kiselinama, vitaminima i mineralima.

Lucerna

savršen je izvor proteina, stoga jača organizam, pomaže u održavanju normalne vlažnosti sluznice, a također detoksicira organizam i štiti ga od preranog starenj

DuoLife Noć

DuoLife NIGHT temelji se na biljnim sastojcima koji podržavaju metabolizam, oporavak i procese pročišćavanja, kao i miran, umirujući san. To su sokovi i ekstrakti koji podržavaju rad jetre, probavnog trakta i kostiju

Goji bobice

pomaže u održavanju normalne koncentracije glukoze u krvi, kontrolira metabolizam i poboljšava probavu. Sadrži triptofan koji prirodno potiče proizvodnju serotonina i melatonina

Bijeli Dud

stabilizira razinu šećera u krvi. Također pomaže u održavanju normalne razine kolesterola i smanjuje povećani apetit.

Šljiva

bogata je vitaminima C i E, mineralnim komponentama i antioksidantima koji se bore protiv slobodnih radikala. Šljiva sadrži i vitamin P, β-karoten, kalij, željezo, magnezij, kalcij i fosfor.

Mlječni čičak

sadrži vrijedne flavonolignane, vitamine i soli cinka, silicija, željeza i kalija. Štiti jetru, potiče detoksikaciju i podržava probavu.

Listovi Artičoke

često se primjenjuju za pomoć kod probavnih i jetrenih problema. Oni također pomažu u održavanju normalne razine triglicerida u krvi

Acerola

jedno voće acerole sadrži onoliko prirodnog vitamina C koliko kilogram limuna. Smatra se snažnim antioksidansom koji vlaži kožu, čini je podatnom i sprječava njezino starenje.

Vinova loza

bogata je tvarima koje pomažu u regeneraciji i detoksikaciji organizma. Sadrži puno mikro i makro-hranjivih sastojaka, vrijednih mineralnih spojeva; glukoza i fruktoza koji su izvor energije koju tijelo brzo apsorbir

Lucerna

često se primjenjuju za pomoć kod probavnih i jetrenih problema. Oni također pomažu u održavanju normalne razine triglicerida u krvi

Cikla

sadrži mnogo vrijednih elemenata, vitamina i betanina koji promiču zdravu funkciju jetre i želuca. Pomaže u detoksikaciji organizma i podržava funkciju probavnog sustava.

Listovi Koprive

bogati su vitaminima, pantotenskom kiselinom, magnezijem, cinkom, kalijem, kalcijem, željezom, fosforom i silicijem. Podržavaju imunološki sustav i poboljšavaju stanje kože i kose.

Mačja Kandža

značajno povećava imunitet organizma, podupire detoksikaciju organizma i njegov metabolizam. Promovira zdravu funkciju probavnog sustava

Aronija

bogata je bioflavonoidima i rutinom koji promiču zdravo stanje krvnih žila. Zahvaljujući bogatom sadržaju vitamina C, jedan je od najbogatijih izvora prirodnih antioksidansa koji štite organizam od slobodnih radikala. Podržava imunitet, psihološke procese i smanjuje umor i umor.

Naručite Duolife Dan i Noć

Sve Duolife preparate širom svijeta naručujete online preko službene stranice kompanije Duolife.
Plaćate kartično ili Paypalom. Dostava Fedexom za 5 do 10 radnih dana.
Kupujte najpovoljnije kao član ili povlašteni kupac.
Saznajte kako da vas dostava košta samo 1 euro.

Naručiti možete nakon registracije klikom na link:

REGISTRACIJA I NARUČIVANJE

Nazovite nas radi detaljnijih informacija o dobrobitima Duolife preparata, preporukama te kako najpovoljnije kupovati na mob:  

091 534 3844

Ili ispunite kontakt formu sa vašim upitom

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.